U
stanovitelj odvetniške pisarne Podgoršek je bil Boštjan Podgoršek. Odvetniška pisarna je začela delovati marca 2007.

Od leta 2020 odvetniška pisarna deluje v pravnoorganizacijski obliki Odvetniška družba Podgoršek o.p., d.o.o., katere soustanovitelja sta Boštjan Podgoršek in Janja Potočnik Podgoršek.

Vse od ustanovitve odvetniške pisarne se je pod vodstvom odvetnika Boštjana Podgorška dejavnost širila in razvijala, tako da smo sedaj večja odvetniška pisarna z ekipo strokovnjakov, ki lahko uspešno svetuje strankam  in jih zastopa na številnih pravnih področjih.

Smo mlada pisarna z mladimi, vendar visoko strokovno usposobljenimi ljudmi, ki lahko ponudi popolne odvetniške storitve na številnih  pravnih področjih. Smo v koraku z nenehnim spreminjanjem zakonodaje, sodne prakse, in lahko ponudimo najboljše storitve v vsakem trenutku na različnih pravnih področjih.

S
tranke zastopamo
K
je nas najdete

Delujemo na področju celotne Slovenije, pisarna pa ima sedež v Brežicah, na naslovu Levstikova ulica 6, 8250 Brežice. Odvetniška pisarna ima tudi dve podružnici, in sicer Podružnico Celje, na naslovu Ljubljanska cesta 20a, 3000 Celje in Podružnico Ljubljana, na naslovu Kotnikova ulica 5, 1000 Ljubljana

Sedež: Pisarna Brežice, Levstikova ulica 6, 8250 Brežice

Podružnica Celje, Ljubljanska cesta 20a, 3000 Celje

Podružnica Ljubljana, Kotnikova ulica 5, 1000 Ljubljana