KONTAKT

Tel: 07 49 94 405
info@odvetnik-podgorsek.si


Janja Potočnik Podgoršek je univerzitetna diplomirana pravnica, rojena leta 1983 v Celju. Po opravljeni maturi na Gimnaziji Celje-Center je nadaljevala izobraževanje na Pravni fakulteti v Mariboru, kjer je leta 2008 z odliko diplomirala s področja prava prostega pretoka blaga v Evropski uniji, pod mentorstvom dr. Rajka Kneza. Po diplomi se je zaposlila v večji odvetniški pisarni v Celju kot odvetniška pripravnica. Od oktobra 2008 do maja 2009 je poleg redne zaposlitve opravljala še volontersko sodniško  pripravništvo na Višjem sodišču v Celju. Decembra 2009 je opravila strokovni izpit iz upravnega postopka, marca 2011 pa pravniški državni izpit. Pri odvetniku Boštjanu Podgoršku se je zaposlila oktobra 2010, sprva še kot odvetniška pripravnica, od marca 2011 dalje kot odvetniška kandidatka, od novembra 2012 pa je odvetnica.

Je soustanoviteljica, solastnica in direktorica Odvetniške družbe  Podgoršek, o.p., d.o.o. , ki posluje od leta 2020 dalje.

Odvetnica Janja Potočnik Podgoršek je svojo celotno poklicno pot ustvarila v odvetništvu, zato je pridobila bogate izkušnje na različnih pravnih področjih, še posebej pa na področju civilnega prava, zlasti družinskega, dednega, obligacijskega, stvarnega prava, s čimer se tudi največ ukvarja. Verjame, da je temelj dobrega zastopanja predvsem zaupanje med stranko in odvetnikom.

Odvetnica Janja Potočnik Podgoršek  sprejema stranke po predhodnem dogovoru, in sicer na sedežu pisarne v Brežicah,  Podružnici Celje ali Podružnici Ljubljana.

KONTAKTIRAJTE ME

1 Step 1
Kje ste izvedeli za nas?Izberite

Zasebnost obiskovalcev na naši spletni strani, posvečamo veliko pozornost in zavedamo se, da so osebni podatki, ki nam jih uporabniki zaupate, občutljive informacije, zato se zavezujemo, da jih bomo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in GDPR (EU 2016/679) skrbno varovali pred zlorabo, razkrivanjem, nepooblaščenim dostopom in jih pod nobenih pogojem ne bomo posredovali tretjim osebam.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right