KONTAKT

Tel: 07 49 94 405
info@odvetnik-podgorsek.si


Boštjan Podgoršek je univerzitetni diplomirani pravnik z opravljenim pravniškim državnim izpitom, rojen 30.05.1974 v Brežicah. Gimnazijo je zaključil v Brežicah, nato pa nadaljeval izobraževanje na Pravni fakulteti v Mariboru, kjer je marca 1999 diplomiral pri dr. Stanku Ojniku. Po diplomi se je zaposlil na Občini Brežice, kjer je februarja 2000 opravil strokovni izpit iz upravnega postopka in uspešno zaključil pripravništvo. Delo na Občini Brežice je nadaljeval do julija 2002, ko se je zaposlil v gospodarstvu, kjer je opravljal dela na vodstvenih in pravnih področjih, do maja 2004, ko je pričel opravljati sodniško pripravništvo na Višjem sodišču v Ljubljani. Po opravljenem sodniškem pripravništvu je novembra 2005 opravil pravniški državni izpit in se nato zaposlil kot odvetniški kandidat v eni večjih odvetniških pisarn v Celju.

Od 01.03.2007 je samostojni odvetnik in uspešno vodi lastno odvetniško pisarno v Brežicah, ki se je v nekaj letih razvila do obsega, kot ga ima danes. Danes je sedež odvetniške pisarne na Levstikovi ulici 6 v Brežicah. V letu 2013 je obseg svoje dejavnosti razširil z ustanovitvijo in odprtjem Podružnice Celje, leta 2018 pa še z ustanovitvijo in odprtjem Podružnice Ljubljana. Vseskozi s svojim mentorstvom izobražuje in usposablja za odvetniški poklic mlade perspektivne pravnike, od katerih jih je velika večina pri njem še vedno zaposlenih.

Pred odvetniško kariero je od leta 1996 uspešno vodil lastno zasebno podjetje, zato je že pred odprtjem lastne odvetniške pisarne  pridobil veliko izkušenj s področja poslovanja gospodarskih družb in vodenja podjetij.

Odvetnik Boštjan Podgoršek vodi poslovanje svoje odvetniške pisarne ob zavedanju, da pride ponavadi človek do odvetnika takrat, ko ima problem, ki je zanj tisti trenutek najpomembnejši, zato obravnava vsako stranko posebej in si zanjo vzame čas.

Odvetnik Boštjan Podgoršek sprejema stranke po predhodnem dogovoru, in sicer na sedežu pisarne v Brežicah,  Podružnici Celje ali Podružnici Ljubljana.

KONTAKTIRAJTE ME

1 Step 1
Kje ste izvedeli za nas?Izberite

Zasebnost obiskovalcev na naši spletni strani, posvečamo veliko pozornost in zavedamo se, da so osebni podatki, ki nam jih uporabniki zaupate, občutljive informacije, zato se zavezujemo, da jih bomo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in GDPR (EU 2016/679) skrbno varovali pred zlorabo, razkrivanjem, nepooblaščenim dostopom in jih pod nobenih pogojem ne bomo posredovali tretjim osebam.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right